Resolv

Eszköztár

Gyakran Használt Eszközök

Online dekódolásÜdvözöljük a “Gyakran Használt Eszközök” (GYHE) oldalon! Kérjük, használja felelősséggel és ne éljen vele vissza!

Az Ön IP címe:

Cisco jelszó feltörő

Ezzel az eszközzel a Cisco által használt úgynevezett gyenge (type 7) jelszavakat lehet visszafejteni. A gyenge jelszavak alkalmazása nem biztonságos, mivel különösebb nehézségek nélkül feltörhetőek. Eszközünk használata csak saját felelősségre, kutatási/oktatási célzattal történhet! Mivel a feldolgozás szerver oldalon történik, a “form” adattovábbítás titkosított kapcsolatot használ.Online DNS feloldás

DNS (internet körzetnév rendszer) bejegyzés vizsgálathoz használható eszköz, a DNS kiszolgáló(k) által küldött választ jeleníti meg. Automatikusan felismeri, hogy a kérést körzetnévre vagy IP címre (visszirányú feloldás) kell elvégezni.


Whois feloldó eszköz

Az RFC 3912 adatbázisban való lekérdezéshez. Automatikusan felismeri, hogy a kérést körzetnévre vagy IP címre/tartományra kell elvégezni.


Online ping

Ez az eszköz ICMPv4 vagy ICMPv6 Echo Request csomagokat küld és a választ megjeleníti.


IPv4
IPv6

E-mail MIME fejléc dekódoló

RFC 2047 E-mail MIME dekódoló. A különböző karakterkészletek megjelenítéséhez használatos US-ASCII kódolást fejti vissza. Segítségével visszakapjuk a használt kódolást és a tartalmat (olvasható forma).


Decimális és pontozott decimális konverter

Ezzel az eszközzel decimális és pontozott decimális számok közti konverziót lehet elvégezni (vice versa 32 biten). Az eszköz automatikusan felismeri a számformátumot.


BGP ASDOT és ASPLAIN konverter

Az RFC 5396-ban taglalt ASN megjelenítések közötti konverter, 32 bites BGP ASN tervezéshez használható. Az eszköz automatikusan felismeri a számformátumot.