Resolv

Resolv

Eszköztár

Üdvözöljük a Gyakran Használt Eszközök (GYHE) oldalon! Kérjük, használja felelősséggel és ne kakiljon ide!

Az Ön IP címe: 35.173.234.169

Cisco jelszó visszafejtés

Ezzel az eszközzel a Cisco által használt úgynevezett gyenge (type 7) jelszavakat lehet visszafejteni. Eszközünk használata csak saját felelősségre, kutatási / oktatási céllal történhet!

DNS feloldás

DNS (internet körzetnév rendszer) bejegyzés vizsgálathoz használható eszköz, a DNS kiszolgáló(k) által küldött választ jeleníti meg. Automatikusan felismeri, hogy a kérést körzetnévre vagy IP címre (visszirányú feloldás) kell-e elvégezni.

Whois feloldó eszköz

Az RFC 3912 adatbázisban való lekérdezéshez. Automatikusan felismeri, hogy a kérést körzetnévre vagy IP címre / tartományra kell-e elvégezni.

Ping party

Ez az eszköz ICMPv4 vagy ICMPv6 echo request csomagokat küld és megjeleníti a választ.

E-mail MIME fejléc dekódoló

RFC 2047 E-mail MIME dekódoló. A különböző karakterkészletek megjelenítéséhez használatos US-ASCII kódolást fejti vissza. Segítségével olvasható formában kapjuk meg a tartalmat.

Decimális - pontozott decimális konverter

Ezzel az eszközzel a decimális és pontozott decimális megjelenítés közötti konverziót lehet elvégezni vice versa 32 biten. Az eszköz automatikusan felismeri a számformátumot.

BGP ASDOT - ASPLAIN konverter

Az RFC 5396-ban taglalt ASN megjelenítések közötti konverter, ami pl. 32 bites BGP ASN tervezéshez használható. Az eszköz automatikusan felismeri a számformátumot.

Teljes háló csomópontszámítás

Kiszámítja egy teljes háló topológia csomópontjainak számát a kapcsolatok számának megadásával.

n=(1+sqrt(1+8*s))/(2)