Resolv

Resolv

Eszköztár

Üdvözöljük a Gyakran Használt Eszközök (GYHE) oldalon! Kérjük, használja felelősséggel és ne kakiljon ide!

Az Ön IP címe: 18.215.185.97

Cisco jelszó visszafejtés

Ezzel az eszközzel a Cisco által használt úgynevezett gyenge (type 7) jelszavakat lehet visszafejteni. A gyenge jelszavak alkalmazása nem biztonságos, mivel különösebb nehézségek nélkül feltörhetőek. Eszközünk használata csak saját felelősségre, kutatási / oktatási célzattal történhet!

DNS feloldás

DNS (internet körzetnév rendszer) bejegyzés vizsgálathoz használható eszköz, a DNS kiszolgáló(k) által küldött választ jeleníti meg. Automatikusan felismeri, hogy a kérést körzetnévre vagy IP címre (visszirányú feloldás) kell-e elvégezni.

Whois feloldó eszköz

Az RFC 3912 adatbázisban való lekérdezéshez. Automatikusan felismeri, hogy a kérést körzetnévre vagy IP címre / tartományra kell-e elvégezni.

Ping party

Ez az eszköz ICMPv4 vagy ICMPv6 echo request csomagokat küld és a választ megjeleníti.

E-mail MIME fejléc dekódoló

RFC 2047 E-mail MIME dekódoló. A különböző karakterkészletek megjelenítéséhez használatos US-ASCII kódolást fejti vissza. Segítségével visszakapjuk a tartalmat olvasható formában.

Decimális - pontozott decimális konverter

Ezzel az eszközzel decimális és pontozott decimális számok közötti konverziót lehet elvégezni vice versa 32 biten. Az eszköz automatikusan felismeri a számformátumot.

BGP ASDOT és ASPLAIN konverter

Az RFC 5396-ban taglalt ASN megjelenítések közötti konverter, 32 bites BGP ASN tervezéshez használható. Az eszköz automatikusan felismeri a számformátumot.

Teljes háló csomópontszámítás

Egy teljes háló topológia csomópontjainak számítása a maximálisan támogatott kapcsolatszám megadásával.

n=(1+sqrt(1+8*s))/(2)